KOTIMAAN TOIMITUS 6,50 € - YLI 80 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS!

Your cart

Your cart is empty

Vastuullisuus CAMA Sportswearilla

Me CAMA Sportswearilla uskomme, että vastuullisuus on avainasemassa nykyaikaisessa muotiteollisuudessa.

Suunnittelu Suomessa

CAMA Sportswearin tuotteet suunnitellaan huolellisesti Suomessa. Haluamme panostaa kestävään muotoiluun ja pyrimme luomaan vaatteita, jotka ovat ajattomia ja monikäyttöisiä liikuntaan sekä arkeen. Näin voimme vähentää tarpeetonta kulutusta ja pidentää tuotteidemme elinkaarta.

Vastuullinen valmistus

Tuotteemme valmistetaan vastuullisesti Kiinassa yli 25 vuotta toimivassa, sertifioidussa urheiluvaatetehtaassa, jossa pidetään huolta sekä ympäristöstä että työntekijöistä. Tehtaamme noudattaa tiukkoja ympäristö- ja työolosuhdestandardeja, ja voimme ylpeänä todeta, että:

  • Työolot: Työntekijöiden oikeuksia kunnioitetaan ja heille maksetaan oikeudenmukaista palkkaa. Työympäristö on turvallinen ja terveellinen.
  • Ympäristö: Tehtaamme on sitoutunut vähentämään ympäristövaikutuksiaan. Tämä sisältää energiatehokkuuden parantamisen, veden käytön minimoinnin ja jätteiden vähentämisen.
  • Sertifikaatit: Tehtaamme on saanut BSCI (Business social responsibility iniatitive sertifikaatin. Sertifioitu kansainvälisillä standardeilla, kuten GRS, OEKO-TEX, SGS

Kestävät materiaalit

Käytämme tuotteissamme mahdollisimman paljon kestäviä ja ympäristöystävällisiä materiaaleja. Pyrimme lisäämään valikoimaamme kierrätettyjä materiaaleja tulevaisuudessa. Tehtaamme on erikoistunut urheiluvaatemateriaaleihin.

Läpinäkyvyys ja jatkuva parantaminen

Läpinäkyvyys on meille tärkeää, ja haluamme jakaa asiakkaillemme tietoa tuotteidemme alkuperästä ja valmistusprosesseista. Uskomme, että asiakkaillamme on oikeus tietää, mistä heidän vaatteensa tulevat ja miten ne on valmistettu.

Olemme sitoutuneet jatkuvaan parantamiseen ja etsimme jatkuvasti uusia tapoja tehdä toimintamme entistäkin vastuullisemmaksi. Toivomme, että asiakkaamme lähtevät kanssamme tälle matkalle kohti kestävämpää tulevaisuutta.