KOTIMAAN TOIMITUS 6,50 € - YLI 80 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS!

Your cart

Your cart is empty

HALUATKO TEHDÄ YHTEISTYÖTÄ CAMA:N KANSSA?

CAMA on uusi, trendikäs suomalainen urheiluvaatebrändi naisille sekä miehille, jotka arvostavat laatua, tyylikkyyttä ja mukavuutta vaatteissa. Suhtaudumme intohimoisesti muotiin ja urheiluun ja tavoitteenamme on inspiroida ihmisiä rikkomaan omia rajojaan treeneissä. Oletpa sitten sosiaalisen median vaikuttaja, urheiluseuran edustaja tai yritys, joka etsii itselleen yhteistyöyritystä - laita meille viestiä niin katsotaan, oltaisiinko me hyvä match.

VAIKUTTAJA YHTEISTYÖ

Haluaisitko osaksi CAMA-tiimiä Instagramia, YouTubea ja muita sosiaalisia verkostoja käyttämällä? Jos olet urheilusta innostunut bloggaaja, vloggaaja, sisällöntuottaja tai vaikuttaja, ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää. Lähetä sähköposti osoitteeseen: info@camasportswear.com

JÄLLEENMYYJÄT JA YRITYSMYYNTI- Haluatko tilata yrityksellesi mukavaa Camaa päälle?

Uskotko, että brändimme sopisi yritykseesi ja olisit kiinnostunut jälleenmyynnistä. Otahan yhteyttä meihin, niin jutskaillaan lisää.

Salin omistajille ja esim. joukkueille olemme luoneet oman yhteistyömallin, jossa urheiluvaatteet saadaan sopimushinnoin ja halutessa myös omalla logolla koko jengille. Kysy lisää niin vastaamme mielellämme!

SPONSOROINTI

Etsitkö itsellesi tai vaikkapa urheiluseurallesi sponsoria? Tällöin voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: info@camasportswear.com

Haluamme sponsoroitavien kohteiden osalta tehdä päätöksiä perustuen yhteistyöhön, jossa kummatkin osapuolet voittavat tasapuolisesti ja yhdessä.

 

Tervetuloa CAMA-Tiimin jäseneksi!